Kesklaoteenus
Kesklaoteenuse raames toimub kaupade artiklipõhine käitlus. Võtame vastu saabunud saadetised, kontrollime kauba õigsust, kvaliteeti ja vastavust saatedokumentidele. Arvelolevate kaupade ulatuses toimub saabunud väljastustellimuste komplekteerimine, pakkimine ja lähetamine nii ettevõtte enda kaupluste, hulgiostjate, edasimüüjate kui lõpptarbijate suunal.
 
kaugmüügi teenindamine
 
Kaugmüük on kasvav trend kaubanduses! Pakume kesklao teenust tarbivatele klientidele integreeritud ja maksimaalselt efektiivset protseduuri veebi, telefoni või postimüügi kataloogi vahendusel teostatud müügitellimuse täitmiseks.
 
hoolduslogistika
 
Oleme suurima kogemustepagasiga müügijärgse teeninduse käitluse ja hoolduslogistika pakkuja Eestis! Müügijärgse teeninduse raames korraldame käsitlemist vajavate toodetele transporti, ümberjaotust edasisuunamise eesmärgil ja RMA keskusena lahenduse leidmist lõpptarbija pretensioonile. Viimane on eriti oluline kaugmüügi kaudu teostatud müügitehingute korral. Aitame teile tagastatud kaubad kiiresti tagasi ringlusesse saata.